Nog enige plaat­sen in work­shop Kerstkrans!

op .

Delen

De work­shop herf­stkrans van okt was een groot suc­ces. Tot grote ver­rass­ing van Fred Maas meld­den zich 60 ! mensen aan. Fred gaat een nieuwe work­shop houden voor de kerst, zowel op De Heiman­shof als in Nieuw-​Vennep. De avon­den bij ons zijn 14, 15, 19 en 20 decem­ber. Fred zorgt voor de mate­ri­alen, maar je kunt ook zelf iets meen­e­men. Kosten afhanke­lijk van werk­stuk (net als met de herfst­work­shop gaat een gedeelte van de opbrengst naar De Heiman­shof). Het werk­stuk van de foto kost € 22,50. zie verder de web­site van Fred Maas, www​.fred​maas​dec​o​raties​.nl/

Aan­vang 19:30 uur.

Opgeven door te mailen naar Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.(Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.), sluit­ing aan­meld­ing 10 dec (later alleen als er nog plaats is, wacht niet te lang!)

Fred Maas was in zijn werkzame leven bloemist en heeft vele jaren kerst– en paas­work­shops geor­gan­iseerd bij Mar­tijn Vis van het Tro­pisch rozen­land in Burg­erveen. Hij gaat nu de uitdag­ing aan om zoveel mogelijke met mate­ri­alen uit eigen tuin een kleur­rijke herf­stkrans te maken; een krans die enkele weken mooi bli­jft. Fred zorgt voor de mate­ri­alen voor de work­shop. Deel­ne­mers mogen ook leuke dec­o­raties zoals rozen­bot­tels, kaar­den­bollen of appelt­jes meen­e­men van huis.