Gastvrouwen en gas­theren gezocht voor de weekenden

op .

Delen

De Heiman­shof is met spoed op zoek naar mensen die in de week­enden gastvrouw of gas­theer in de tuin willen zijn. Sinds 22 april is de tuin ook op zater­dag– en zondag­mid­dag open. We zoeken mensen die het leuk vin­den om bezoek­ers te ont­van­gen, koffie/​thee/​limonade willen schenken, mensen ent­hou­si­ast willen maken voor de tuin en de verenig­ing en toezicht houden. Zon¬der toezichthoud¬ers kan de tuin niet open zijn. En dat zou zonde zijn. Veel mensen zijn juist in het week­end vrij en kun­nen dan geni­eten van al het moois, en de kinderen van het ont­dek­paradijs in de Stru­in­tuin.
Je hoeft geen groene vingers te hebben, wel enige affiniteit met groen. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je wilt en wan­neer. Je wordt om 12.30 uur ont­van­gen door de beheerder die uit­leg geeft over hoe din­gen werken in de tuin. Om 13.00 uur gaat de tuin open en om 17.00 uur komt de beheerder weer afs­luiten.
Inter­esse: mail of bel met Franke van der Laan, Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. of tele­foon 06 48226490.