Green­Teens gaan koken in een zelfge­maakte tandoor

Delen

tandoorAanstaande zondag 31 jan­u­ari gaan de Green­Teens koken met z’n allen. In plaats van een work­shop in een restau­rant maken we ons eigen spe­cialiteiten restau­rant op De Heiman­shof. We gaan zelf oven­t­jes maken vol­gens een oer­oud Indi­aas principe, een Tandoor-​oven.

Hoe we dat gaan doen, komt Joyce ons leren. Joyce heeft haar eigen cater­ingbedrijf gehad en kan geweldig goed koken en is daar­bij ook heel cre­atief. Zij vindt het heel leuk om jul­lie een prim­i­tief oven­tje te leren maken en daarna gaan we natu­urlijk een heer­lijke maaltijd in elkaar draaien, waar­bij we alles op een oer­manier bereiden.

Vanaf 17.00 uur is ons ‚Green­Teens Restau­rant’ geopend en kun­nen de gas­ten aantre­den. Vraag als je het leuk vindt een vriend, vriendin, broer, zus, nicht, neef etc. om gezel­lig langs te komen en mee te eten. Liefst 1 gast per Green­Teen anders moeten we heel veel inkopen en koken en we zijn nog in de leer….

tandoor maaltijdWat neem je mee: schort, sni­j­plank, messen, bestek en bord en oven­wan­ten.
Wat moet je doen: via de app laten weten of je komt en of je van plan bent iemand mee te nemen. We moeten het uiter­lijk woens­dag 27 jan. weten!

Verza­meltijd: 14.00 uur op de Heiman­shof
Gas­ten welkom: 17.00 uur op de Heiman­shof, ingang par­keer­plaats
Eindtijd: ongeveer 20.00 uur (dan hebben we ook even met z’n allen opgeruimd)