Samen buiten

We zien graag bezoek­ers in onze mooie, ecol­o­gisch ver­ant­wo­orde natu­ur­tuin in Hoofd­dorp waar je meer dan 800 soorten wilde planten in hun natu­urlijke omgev­ing kunt bek­ijken. We hebben ook een avon­tu­urlijke speelplaats voor kinderen, de stru­in­tuin. Helaas moeten we momenteel van de gemeente van­wege corona onze poorten voor bezoek­ers ges­loten houden. Er wordt wel doorgewerkt.

Met vele vri­jwili­igers werken we onder begelei­d­ing van onze beheerder Jan en organ­is­eren we aller­lei activiteiten om onze liefde voor de natuur over te dra­gen. Steun onze verenig­ing en word lid!


Vri­jwilligers bij het open­ing­shek op een werkzaterdag

Cre­atieve Struinkids

De beperkin­gen door de coro­na­maa­trege­len weer­houden onze jong­ste leden ‘de Stru­inkids’ er niet van om nut­tig en cre­atief bezig te zijn met de natuur. Vanuit huis is er druk gew­erkt aan de opdracht ‘Maak een huisje voor kleine beestjes’. En het resul­taat is om trots op te zijn! De meeste huis­jes kri­j­gen een mooi plekje in de Struintuin.

Begin april willen we starten met een nieuw seizoen voor de Stru­inkids. En er is nog plaats voor enkele nieuwe Stru­inkids. Heeft u een (klein)zoon of (klein)dochter in de leeftijd van 8 t/​m 12 jaar die het leuk vindt om zelf groen­ten te leren telen, nieuws­gierig is naar beestjes en plan­t­jes én graag buiten is? Neem dan con­tact op Ans, Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.
Con­tribu­tie bedraagt 25 euro per jaar.