Samen buiten

We zien graag bezoek­ers in onze mooie, ecol­o­gisch ver­ant­wo­orde natu­ur­tuin in Hoofd­dorp waar je meer dan 800 soorten wilde planten in hun natu­urlijke omgev­ing kunt bek­ijken. We hebben ook een avon­tu­urlijke speelplaats voor kinderen, de stru­in­tuin. Helaas moeten we momenteel van de gemeente van­wege corona onze poorten voor bezoek­ers ges­loten houden. Er wordt wel doorgewerkt.

Met vele vri­jwili­igers werken we onder begelei­d­ing van onze beheerder Jan en organ­is­eren we aller­lei activiteiten om onze liefde voor de natuur over te dra­gen. Steun onze verenig­ing en word lid!


Vri­jwilligers bij het open­ing­shek op een werkzaterdag

Nieuwe Stru­inkids gezocht

Bek­ijk het pro­mofilm­pje voor de start van het nieuwe Struinkidsseizoen!

In april starten we weer met een nieuw Stru­inkids­seizoen. We gaan weer lekker tuinieren en leuke din­gen ont­dekken in De Heiman­shof, maar ook daarbuiten.

Je gaat je eigen worte­len, uien, sla, biet­jes en vele andere lekkere groen­ten telen in je eigen tuin­tje. En na afloop mag je lekker spe­len in onze mooie natu­uront­dek­tuin, met een boomhut en bomen­labyrint hoog tussen de bomen.

We komen iedere woens­dag­mid­dag om 14.30 uur bij elkaar. Er zijn op dit moment 10 Stru­inkids die het leuk vin­den om weer nieuwe kids te ver­welkomen. Kijk maar op bijgevoegd filmpje.

Meer weten over de Stru­inkids, kijk dan hier