Vrijwilligers bij het openingshek op een werkzaterdag

Bezoek is welkom in De Heimanshof, de mooie heemtuin in Hoofddorp met meer dan 800 soorten wilde planten en een speelplaats.

Met vele vrijwiligers werken we samen met de beheerder in de tuin en organiseren we allerlei activiteiten om onze liefde voor de natuur over te dragen. Steun onze vereniging en word lid!

Activiteitenplan 2022

Het lopende jaar is nog niet afgesloten of we zijn alweer druk bezig met het nieuwe jaar. Er zijn diverse zaken in de tuin en onze vereniging die aandacht vragen: de waterkwaliteit en waterberging, de kruidentuin vanwege de vraat van de buxusmot, de reconstructie van de paden die aan het vergrassen zijn, opbouw van het nieuwe kustlandschap (met kwelder en duinvallei) en nog veel meer. Ons ambitieuze activiteitenplan 2022 kun je downloaden op /service/download/beleids-en-activiteitenplannen.

We kunnen zeker nog handjes en denkkracht gebruiken om deze plannen te realiseren. Kijk er eens in! En spreekt een project je aan, maak dan een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

We zijn blij dat de gemeente onze plannen ook positief waardeert en ons weer subsidie heeft toegekend voor 2022. Dat geeft vertrouwen!