Vrijwilligers bij het openingshek op een werkzaterdag

Bezoek is welkom in De Heimanshof, de mooie heemtuin in Hoofddorp met meer dan 800 soorten wilde planten en een speelplaats.

Met vele vrijwiligers werken we samen met de beheerder in de tuin en organiseren we allerlei activiteiten om onze liefde voor de natuur over te dragen. Steun onze vereniging en word lid!

Secretaris voor De Heimanshof gezocht

De Heimanshof zoekt een nieuwe secretaris voor het bestuur. Monique Hofstede heeft het zeven jaar gedaan en gaat nu met haar nieuwe pedicure-bedrijf aan de slag.

Wat houdt de secretarisfunctie in? Voorbereiden en verslagleggen van de maandelijkse vergadering. Post en archief. Organiseren van activiteiten op de tuin. Er zijn komende jaren interessante nieuwe ontwikkelingen in De Heimanshof waar je over mee kan denken en kan helpen uitvoeren. Tijdsbesteding: gemiddeld 1/2 dag per week.

Op 6 april is de Algemene Ledenvergadering met de installatie van nieuwe bestuursleden; ben jij dat nieuwe lid van ons enthousiaste bestuur?

Meer weten: mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan maken we een afspraak.