Op woens­dag 3 juni starten we weer met het moes­tu­in­pro­gramma voor de Stru­inkids, jeugd­leden van 8 t/​m 12 jaar. Door de coro­nacri­sis is de start ver­traagd. Nor­maal starten we in maart en dan tuinieren kinderen met een (groot)ouder. Voor nu is dat aangepast en tuinieren we alleen met de kinderen. We hopen dat later dit jaar de oud­ers weer kun­nen aansluiten omdat we het belan­grijk vin­den dat kinderen de natu­ur­ervarin­gen samen met een (groot)ouder opdoen.

Ieder Stru­inkid kri­jgt een eigen tuin­tje, uit­leg, zaad­jes en plan­t­jes en mag zijn oogst mee naar huis nemen. Bij de Stru­inkids leer je ook hoe je van je groen­ten lekker eten kunt maken, zoals pom­poen­soep en cour­get­tekoek­jes. Na het tuinieren kun je spe­len in de span­nende Stru­in­tuin met boomhut en bomen­pad. Kijk voor meer infor­matie op onze pag­ina jeugd/​struinkids/​tuinprogramma .

Voor meer infor­matie of aan­meld­ing kunt u terecht bij Ans Röling, Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken. tele­foon 06 20002896