OPENING NIEUW STRUINKIDS MOESTUINSEIZOEN: DOE MEE!

Op woensdag 23 maart 2016 start een spannende ontdekkingsreis door de natuur in De Heijmanshof in Hoofddorp. Dan gaat het Struinkids Moestuinseizoen weer van start. Je leert spelenderwijs zelf groente zaaien en planten, verzorgen en oogsten en lekker opeten. Maar dat niet alleen. Je gaat ook zelf op onderzoek uit. Hoe groeit een aardappel eigenlijk? Hoe leven vogels? Wat zit er allemaal in de sloot? Hoe maak je pompoensoep? En een pizza bakken in de pizza-oven; dat mag je ook uitproberen.

De verdeling van de tuintjes is op woensdag 23 maart om 14.00 uur. Wees op tijd, dan kun je het beste tuintje uitzoeken!

Leeftijd

Je kunt meedoen met de Struinkids als je tussen 6 en 13 jaar oud bent.

Moestuin

Als Struinkid heb je je eigen moestuintje waar je elke woensdag van 14.00 tot 15.30 uur, samen met je vader/​moeder of andere volwassen begeleider in werkt. Je leert onder professionele begeleiding je eigen groenten kweken en die mag je mee naar huis nemen.

Er op uit

Daarnaast gaan we 1 keer per maand met elkaar samen weg. We noemen dat een natuurexcursie.
Als je niet wilt tuinieren, kan je dus nog steeds lid worden van de Struinkids.

Stru­in­tuin

Ook kun je tij­dens de open­ingsti­j­den lekker spe­len in de Stru­in­tuin. Tot 1 okto­ber is dat woens­dag­mid­dag, vri­jdag­mid­dag, zater­dag­mid­dag en zondag­mid­dag van 1 tot 5 uur.

Meer weten over de struinkids?

We willen je graag meer vertellen.
Klik met je muis in de puzzel. Of met een vinger als je een touch­screen gebruikt.
Waar wil je heen puzzelen?

tuinieren
excursies fotoseries
struintuin downloads
nieuws lid worden