Je kan op verschillende manieren bijdragen aan de activiteiten en het welzijn van De Heimanshof:

 1. Financiële Giften:

  • Donaties zijn altijd zeer welkom en kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL06INGB0005729896, ten name van "de Vriendenkring van De Heimanshof" in Hoofddorp.
  • De vereniging heeft het ANBI-keurmerk, waardoor giften aftrekbaar zijn bij belastingaangifte. U kunt onze voor ANBI verplichte algemene gegevens hier opvragen.  Deze gegevens zijn ook als pdf te downloaden op downloads/ANBI).
  • Men kan ook lid worden van de vereniging voor minimaal €10 per jaar. Leden ontvangen twee keer per jaar informatie, waaronder een folder met het jaarprogramma en een uitnodiging voor de jaarvergadering. Het ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief per e-mail is optioneel.
 1. Materiële Giften

  • Gereedschap is altijd nodig, nieuw of gebruikt. Ook kunnen spullen die tijdens evenementen verkocht kunnen worden, worden gedoneerd. Voorafgaand overleg wordt aangeraden vanwege beperkte opslagruimte.
 2. Diensten:

  • Je kunt altijd een dagje komen meehelpen, vooral op de werkzaterdagen. Er zijn ook twee grote, gezellige vrijwilligersacties per jaar in maart (NLDoet) en november (Natuurwerkdagen in samenwerking met Landschappen.nl). Kijk hiervoor op de Agenda
  •  Bedrijven kunnen teambuildingactiviteiten organiseren in de tuin, wat zowel voor het bedrijf als voor de tuin voordelen oplevert. Daar hebben we al veel ervaring mee! Overleg hierover met beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meehelpen en teambuilding in De Heimanshof: